ZEYBEK SANAYİ ÇALIŞANLARINDAN OY İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Kemal Zeybek Seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba Sanayi Sitesine ziyarette bulunarak sanayi esnafının sorunlarını dinledi

ZEYBEK SANAYİ ÇALIŞANLARINDAN OY İSTEDİ
24 Mayıs 2015 - 13:59
Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Kemal Zeybek Seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba Sanayi Sitesine ziyarette bulunarak sanayi esnafının sorunlarını dinledi.

CHP İktidarında BAĞ-KUR prim borcu olan esnafın sağlık hizmetinden faydalanmaya devam edeceğini kaydeden Zeybek, açılacak Meslek eğitim Merkezleri ve Meslek Liseleri sayesinde kalifiye eleman ihtiyacının ortadan kalkacağını ve bu sayede istihdam sorunun ortadan kalkacağını vurguladı. Çırak ve kalfaların SGK primlerinin devlet tarafından ödeneceğini anlatan Zeybek, sanayi esnafı ile birlikte tüm esnafın destekleneceğini, BAĞ-KUR’lu olanlarla diğer sigortalıların aynı sürede emekli olacağını ve aynı maaşı alacağını söyledi. Çarşamba sanayi sitesinde bulunan her esnafla teker teker tokalaşan Kemal Zeybek esnafın sıkıntılarının ortadan kalkması için CHP iktidarına ihtiyaç vardır ve siz değerli esnaflarımızdan çırak ve kalfalarımızdan bu seçimde oy istiyorum dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum