Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı bünyesinde "BAYANLAR ÇAYI' düzenlendi.

ZİÇEV’DEN TEŞEKKÜR

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı bünyesinde "BAYANLAR ÇAYI' düzenlendi.
08 Aralık 2014 - 20:32
ZİÇEV’DEN TEŞEKKÜR 

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı bünyesinde “BAYANLAR ÇAYI’ düzenlendi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı bünyesinde 3  Aralık Dünya Engelliler Farkındalık günü  sebebi ile bu yıl 6. düzenleyecek olduğumuz ve geleneksel hale gelen “BAYANLAR ÇAYI’ nı, bu yıl da Samsun’un en merkezi yeri olan Şehir kulübü  salonunda gerçekleştirdik.

Saat 13.30 başlayan bayanlar Çay’a çok sayıda duyarlı vatandaşımız katılarak muhteşem bir görüntü oluşturdular. Güzel bir hafta sonu geçirdiler.

Derneğimize Samsun esnaflarından 200 ye yakın hediye verilmiştir. Bizler de yapmış olduğumuz çekiliş ile bu hediyeleri ÇAY’ımıza katılan bayanlara vermenin mutluluğunu yaşadık. Bağışta bulunan Tüm esnaflarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

Gerçekleştirdiğimiz bayanlar çayından elde ettiğimiz gelir ile  çocuklarımıza çeşitli malzemeler alarak onlara farklı etkinlikler yaptırıyoruz.

Bu sayede,  onların  farkındalık yaratabileceğini göstermek, sosyal hayata entegrasyonlarını kolaylaştırmak, toplumun içinde var oldukları bilincini insanlara aşılamak ve onları toplumun bir parçası haline getirmeyi amaçlamaktayız.

300 Katılım ile gerçekleşen ÇAY’ımızda bizlere hizmette kusur etmeyen Şehir kulübü personeline teşekkür ederim.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum